Egy különleges hely Mallorcan – a Palma aquarium

Palma aquarium

Biztosra veszem, hogy a Palma aquarium le fog nyűgözni. A kialakítása és széles programlehetősége ugyanis eltér a megszokott állatkertektől.

A Palma aquarium könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is – van egy kisebb ingyenes parkoló nem messze a bejárattól.

A Palma aquarium gazdag élővilággal és hihetetlen akváriumokkal várja a látogatókat a nagyjából 2-3 órás kikapcsolódásra! A Palma aquarium 55 akváriummal rendelkezik és több mint 700 különböző élőlénynek ad otthont.

A legnagyobb élményt talán mindenki számára a „cápás akvárium” jelenti, ahol testközelből csodálhatod meg a melletted elúszó cápákat. Ez a rész egy kicsit talán hasonlít a budapesti Tropicariumra, azzal a különbséggel, hogy jóval nagyobb.

Palma aquarium

Programlehetőségek a Palma aquarium-ban

Ha elég bátor vagy – és persze van rá 200 euród – úszhatsz a cápákkal! Az élményhez persze hivatalos búvárengedéllyel kell rendelkezned, de biztos, hogy a 11 cápával történő élményúszást soha nem fogod elfelejteni!

Persze cápák nélkül is lehet búvárkodni, aki igényt tart rá. Ráadásul ezen a programon már gyermekek is részt vehetnek, ha betöltötték a minimum 8 éves életkort.

Ezen felül gyermekek számára a Palma aquarium lehetőséget nyújt szülinapi zsúrok szervezésére és arra is, hogy a gyerekek akár egy egész éjszakát eltöltsenek a nagy cápás akvárium látványa mellett.

A Palma aquarium egyébként nyitott a különleges kérésekre is, mint például, bankettek, esküvő vagy lánykérések lebonyolítására. Ha ide szervezed a következő randevúdat, az minden bizonnyal el fogja varázsolni a párodat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*