Egy minigolf pálya, ami miatt megéri utazni

minigolf

Jogosan teheted fel a kérdést, hogy milyen lehet az a minigolf pálya, ami miatt érdemes nagyobb kitérőt is tenni, ha Mallorcán jársz? Hiszen rengeteg helyen van rá lehetőség, hogy játszatok egyet, mégis mi a különlegesség a Palma Nova-i Golf Fantasia parkjában?

A Golf Fantasia minigolf pálya mérete

A golfpálya összesen 54 lyukból áll, nehézségi szintjét tekintve pedig még a legügyesebb játékosok is találnak maguknak megfelelő kihívást! Igazából érdemes nyitásra menni, mert egyrészt a pálya igazi különlegességnek számít, tehát sokan látogatják. Ezen felül a méreteinek köszönhetően akár egy egész napos programot is jelenthet egy család részére!

A pálya egyébként délelőtt 10 órától egészen este 6-ig van nyitva.

A minigolf pálya kinézete

Egy szóval: lenyűgöző! A pályát vízesések, barlangok és trópusi kertek teszik varázslatossá, emellett kis hidakon kell végighaladni. Káprázatosan igényesen van kidolgozva, a pálya minősége egyébként teljesen jó. Például nincsenek benne oda nem illő felpúpozódások – karban van tartva.

A minigolf után más program lehetőség is van

Ha esetleg hamar végigjártátok a pályákat, akkor további programlehetőségek is várnak a Golf Fantasia-ban! Egész játéktermet alakítottak ki, léghokival, különböző szerencsejáték gépekkel együtt.

Összegezve, ha Mallorcán jársz, akkor mindenképpen megéri a kitérő, hiszen garantáltan jól fogsz szórakozni!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*