Mallorcába tervezel utazni? Ki ne hagyd a Jungle Parc-ot!

Jungle Parc

A Jungle Parc kalandpark a javából! Kiváló nyaralási program gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt. Különböző feladatok kínál edzettség, testalkat, kor és bátorságtól függően.

Az alapból két lehetőség közül választhatsz, ha csak egy gyors kalandozásra vágysz. Másfél órát tölthetsz a talajtól számított 3 és 10 méter közötti magasságban. A sok-sok kötélcsúszás mellett hálómászással, gördeszkákkal, kerékpárokkal találkozhatsz.

A másik alappályán a kötélcsúszás akár 100 méteren keresztül is tarthat, ezen kívül például tűzoltó létrán kell felmászni, hintákkal találkozhatsz és számos más egyéb kihívás elé állítanak.

Ha igazán sportosnak érzed magad, a Jungle Parc-nál kombinált jegyet is válthatsz, amellyel két és fél órás kihívás elé állítod magadat. Itt gyakorlatilag mindkét alappályába belekóstolhatsz.

Jungle Parc

A Junhle Parc a kicsikre is gondolt!

A Junhle Parc a négy és tizenkét év közötti gyermekek számára is összeállított több – összesen ötvenkét különböző feladatokból álló – „mini pályát”. Itt a magasság jóval alacsonyabb, csupán egy és hét méter közöttire nyúlik a teljes biztonság érdekében.

A pályák átlagosan tizenkét feladatból állnak és természetesen gyermek kora, mérete és erőnlétre határozza meg, hogy melyik pályán vehet részt. A gyerekek biztonságára egyébként kiemelkedően figyelnek – egy felnőtt maximum három gyermekre ügyel a földről, és ha bármi baj van vagy segítségre szorulnak, azonnal intézkedik.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*